Fotografski Studio 64

VIDITE SVET KROZ NAŠ OBJEKTIV.

Nudimo usluge profesionalnog fotografisanja i postprodukcije (obrade fotografija). Naša specijalnost su portreti (lični ili poslovni) i fotografije proizvoda. Fotografišemo u našem studiju ili na lokaciji. Raspolažemo znanjem i neophodnom opremom da Vas ili vaš proizvod predstavimo u najboljem svetlu. Naš standard su fotografije visokog kvaliteta spremne za štampu ili internet, isporučene u roku.

NAŠ TIM

Ana Miladinović


Rođena je 1985. godine. Diplomirani fotograf (Cambridge School of Art, Anglia Ruskin University, UK), specijalizovana za umetničku fotografiju, oblast fotografskog narativa (“priča u slikama”). Nagrađivana na domaćim i stranim izložbama, član ULUS-a.


Kreativna i analitična - posvećena igri svetlosti i tame, koristi podjednako digitalne i analogne tehnologije fotografisanja.


Marko Miladinović


Rođen je 1985. godine. Diplomirani inženjer računarstva (Računarski Fakultet - RAF, Union Univerzitet, Beograd). Stečeno znanje i iskustvo usmerava na digitalne medije i nove tehnologije, specijalizovan za dizajn i postprodukciju.


Detaljan i pedantan – posvećen igri piksela, koristi najsavremenije tehnike i tehnologije za obradu fotografija.